لوبیا پلو شیرازی ( لوبیا چشم بلبلی)

لوبیا پلو شیرازی 
بله جناب حافظ می فرماید که خوشا شیراز و وضع بی‌مثالش،  خداوندا نگه دار از زوالش
این غذا از غذاهای مورد علاقه خودمه . خیلی لذیذه و حس غذای خونگی و مامان پز رو کاملا برآورده می کنه. ضمنا با ماهیچه گوسفند هم بسیارلذیذ می شه! لوبیا چشم بلبلی سرشار از فیبر، پروتئین،کلسیم و ویتامین آ هست  با کالری بسیار کم . خیلی هم خوشگله! کلا غذای آسونیه و خیلیمی چسبه اگر که چند روز غذای بیرون یا غذای فرنگی! خورده باشین. 
ترکیبات: لوبیاچشم بلبلی 2 پیمانه،برنج: 4 پیمانه ،شوید: تازه نیم کیلو، خشک 2 پیمانه،پیاز درشت 1 عدد رنده شده، گوشت چرخ کرده: 250 گرم،زردچوبه، نمک، فلفل


لوبیا پلو:
لوبیا رو در آب و کمی نمک بپزید و نگذارید خیلی نرم بشه .برنج رو در یک قابلمه جدا  با آب و نمک بگذارید تا بجوشه و وقتی جوش آمد شوید خشک را اضافه کنید. وقتی تقریبا آب برنج یه مقدار مونده بود، لوبیا که تقریبا پخته شده را اضافه کنید (اگه خیلی نرم باشه وا میره).  آب برنج که تمام شد روغن اضافه کنید .و درش رو بگذارید تا نیم ساعت روی شعله ملایم که تهدیگ خوبی بهتون بده. 
گوشت قلقلی: 
گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده مخلوط کنید. ماهیتابه را با روغن بپوشانید و روغن که داغ شد کمی زردچوبه بریزید. بعد گوشتها رو قلقلی کنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شه .می تونید کمی دارچین روی  گوشتهای قلقلی بپاشید . این کار حدود 15 دقیقه طول می کشه اگرروغن داغ باشه وگوشتها ریز باشندو هرچی ریزتر باشه لذیذ تر می شه.
روش رو با ماست غلیظ تزیین کنید.  با ماست یا  با ترشی خیلی می چسبه من ماست رو ترجیح می دم.