Persian honey almond candy-سوهان عسلی بادام و کنجد

Persian honey almond candy-سوهان عسلی
این شیرینی خوشمزه رو برای عید درست کنید. هم آسونه و هم خیلی خوشگل و خیلی هم حرفه ای 
یعنی حتی اگر تجربه شیرینی پزی ندارید به راحتی از پسِ این بر می آیید
مواد لازم
کنجد 2 ق غ،خلال بادام 3/4 پیمانه،خلال پسته 1 ق غ، زعفران نیم ق چ، عسل 1.5 ق غ،کره آب کرده 3 ق غ،شکر نیم پیمانه،گلاب 1 ق غ - اگر دارید- 



  •  شکر و عسل و کره را در ماهیتابه گود کوچکی بریزید، روی شعله ملایم بگذارید تا  کاملاً آب شده و طلایی مایل به قهوه‌ای شود. چند جوش که زد بادام و کنجد را  اضافه کرده بهم بزنید تا بادام‌ها کاملاً بو داده شود و به رنگ طلایی درآید. زعفران سائیده دم کنید و داخل مایه بریزید. تقریبا 15 دقیقه کل داستان طول کشید. فقط ول نکنید برید ! وقتی قهوه ای رنگ شد، کمی از مایه را روی یک قاشق یا ظرف دیگری بریزید و ببینید اگر خودش رو سریع می گیره یعنی آماده است.د 



  • حرارت را کم کرده و با قاشق کوچکی به سرعت از مایه برداشته بر روی سینی ریخته و رویش پسته خرد حالا قسمت هیجان انگیز برنامه

    اینجا باید حسابی حس بگیرید و حرفه ای عمل کنید (الکی مثلا شما قنادین

    سینی بزرگی رو با کاغذ شیرینی پزی بپوشونید. از مایه 1 قاشق بردارید و سریع روی کاغذ بریزید و سریع روش چند تا خلال پسته بریزید. این کار رو تا تموم شدن مایه ادامه بدید. . فقط مواظب باشین رو دسستون نریزه. همین!
    وقتی سرد شد می تونید تو یه ظرف دردار تو یخچال نگه دارید

    دقت کنید که رنگ مایه باید قهوه ای نسبتا پررنگ شود . همینطوری که توی عکس می بینید اونهایی که زود برداشتم رنگشون روشن هست و به دندون می چسبند ( دفعه اولم بود!) . اونهایی که تیره تر هستند کاملا بی نقص بودند.
    خیلی خوشمزه شد . با چایی داغ نوش جون کنید