New Year's marzipan mulberry-توت بادام رنگی

توت بادامPersian New Year's Marzipan
Ingredients: Almond powder 2 cups, sugar powder 1 cup, Orange blossom water 5 tbs, granulated sugar for garnish, food coloring gel as you wish

ترکیبات: بادام پوست کنده و پودر شده 2 فنجان، پودر قند 1 فنجان، عرق بهار نارنج یاگلاب 5 ق چ، شکر برای تزیین، رنگ خوراکی
این توتهای خوشگل بیشتر مثل کاردستی هستند تا شیرینی. نیازبه پخت ندارند و بیشتر وقتتون رو باید برای خوشگل کردنشون بگذارید.
پودر بادام را با پودر قند مخلوط کنید. من خلال بادام را پودر کردم. شما حتی می تونید خمیر مارزیپان آماده بگیرید. شیرینی پودر رو می تونیدبه سلیقه خودتون تنظیم کنید یادتون باشه که در آخر هم درشکر غلتانده می شه.
یک سینی بیارید و مخلوط رو روش بریزید وکمی عرق بهار یا گلاب اضافه کنید . نمی . تونم بگم چقدر. با 1 قاشق مرباخوری شروع کنید تا جاییکه خمیرچسبنده بشه و بتویند بهش شکل بدید. حالا از خمیر به اندازه 1 فندق بردارید و گردکنید کف دستتون و بعد بین دو دست اینقدر مثل وردنه ماساژ بدید تا استوانه ای شکل بشه و بعد یک طرفش روکمی نازکتر کنید تا شکل توت بشه.  بعد از چند تا دونه دستتون میاد. حالا تو یک ظرف کوچیک شکر بریزید و توت رو درشکر بغلتانید و سرش 1 خلال بادوم بگذارید. این برای توت سفید بود. 
حالا برای توت رنگی  عرق یا گلاب رو با یک مقدار خیلی خیلی کم ( حدود 1/4 ق چ) ازرنگ ژله ای خوراکی تو یه پیش دستی مخلوط کنید. حالا مایه رو به پودر اضافه کنید و اینقدر با دست ورز بدهید تا یکدست بشه. الآن می تونید توتهای رنگی رو بسازید. در آخر هم 1 خلال بادوم داخلش قرار بدید . این کار رو همون لحظه که توت رو درست کردین انجام بدین چون بعد خشک می شه و اگه بادوم رو توش بگذارید میشکنه.
حتما در ظرف دردار تو یخچال بگذارید تاخشک نشه. 
اگر بادام سفید شده استفاده کنید توتهاتون خیلی سفید و زیبا می شن.

Almond powder and sugar powder mixture