Shami kebab -شامی مخصوص


Shami
Ingredients: half lb ground beef, 100 gr chickpea flour (sold in Persian & Arabian stores)- 1 egg yolk, 1 large onion, half cup  white vinegar, 1 teaspoon turmeric, salt, pepper


Dice and stir fry 1 large onion. Add onions, chickpea flour, vinegar and spices to ground beef. Mix thoroughly.Make small scoops of the mixture and deep fry in a small pan for 3 minutes .
Serve with pickles and ketchup sauce!

ترکیبات: نیم کیلو گوشت چرخ کرده کم چربی، 100 گرم آرد نخودچی، 1 زرده تخم مرغ، 1 پیاز بزرگ رنده شده، نصف فنجان سرکه سفید، زردچوبه، نمک ،فلفل

شامی یه غذای ساده و خیلی لذیذه که می تونید چند روز نگه دارید بدون اینکه طعمش عوض بشه.
اول پیاز را رنده ریز کنید و در کمی زردچوبه سرخ کنید تا خامی پیاز گرفته بشه.
بعد همه مواد را با هم قاطی کنید و حسابی ورز بدهید.
روغن را داغ کنید و شامی ها رو که به سلیقه خودتون شکل دادید 3 دقیقه از هر طرف در روغن داغ در ماهیتابه کوچک سرخ کنید.
من معمولا یک شامی روسرخ می کنم و امتحان می کنم. اگه همه چیزش کافی بود باقی رو سرخ می کنم.
شامی با ترشی یا شور خیلی می چسبه!
نوش جون