Eggplant dip (Kashk-e-bademjoon)


Kashk-e-bademjoonکشک بادمجون
مواد لازم برای4 نفر
   بادمجان 2کیلو   
پیاز          دو عدد متوسط
  سیر         یک عددمتوسط 
  کشک مایع 1 فنجان       
 نعنا          دو قاشق مربا خوری
 نمک و زرد چوبه و زعفرون و روغن میزان کافی

بادمجان ها را حدود یک ساعت قبل پوست بکنید و کمی نمک روی آن بپاشید و درآب قرار دهید . این کار باعث می شود در هنگام سرخ کردن روغن کمی مصرف شود .
پیاز را در روغن  سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. 
سیر تازه را ریزکنید و در روغن سرخ کنید . مراقب باشید که نسوزه.
نعنا را در یک ماهیتابه خیلی کوچک که با روغن پوشانده اید بریزید و سرخ کنید. 
بادمجان ها را ورقه ورقه کنید و در ماهیتابه ای که با روغن پوشانده اید بریزید . کمی  زردچوبه بزنید  و 1 فنجان آب هم بریزید و بگذارید سرخ بشه. اینجوری کمتر روغن به خودش میگیره.
وقتی بادمجونها حسابی نرم شد با  قاشق یاگوشکوب  آنها را له کنید. می تونید زعفرون دم کرده رو اضافه کنید اگر خواستید خوش رنگ بشه.  و درِ ظرف روبگذارید  تا نیم ساعت روی شعله کم جا بیفته و به قول خودمون  به روغن بیفته.
نصف کشک رو اضافه کنید. اگر پودر کشک دارید باید در مقداری آب حل کنید و درمخلوط کن حسابی نرمش کنید تا یکدست بشه. 
بگذارید 10 دقیقه بجوشه بدون اینکه درش رو بگذارید. 
 بعد غذا را از روی گاز بردارید و در ظرف بریزید. وقتی کمی خنک شد روی آن را با نعنا و سیرو پیاز و باقی کشک تزیین کنید
با نون و سبزی سرو کنید.
نوش جون
Ingredients:
2 lbs eggplants
1 cup Kashk in liquid (Sold in Persian or Arabian stores)
1 garlic
2 medium onions
2 tbs spearmint
1/2 tbs turmeric
salt and pepper to taste
5 tbs canola oil

Chop eggplants and fry in a pan covered with oil and turmeric until soft, smash the eggplants  and cover the top until smooth like a soup.
Add Kashk to the mixture and let it simmer for 15 minutes.
Add salt and pepper to taste.
Caramelize minced onion and garlic in a pan.
Fry spearmint too.
Serve the mixture and top with caramelized onions. garlic and spearmint as seen in the picture.