Whipped creme

خامه فرم گرفته
 , half cup powdered sugar  - 0.5 tbs vanilla extract, 1 small package whipping cream 

 خامه روبا نیم پیمانه پودرشکر  با همزن روی دور تند حدود 15 دقیقه می زنیم. اینجا از کسی کمک بگیرید که گردنتون خشک نشه مثل من!
 این قسمت کل نکته شیرینی خامه ای  هستش که باید حواستون باشه.:
خامه رو باید انقدر بزنیم که وقتی ظرف رو کمی کج می کنیم به هیچ وجه نریزه. اگر خامه درست خودش نگیره شیرینی خراب می شه. می تونید شکر رو کم کم اضافه کنید تا جاییکه به حد دلخواه شیرین بشه.
نکته کنکوری قلمچی:
اگر خام شل شد کم کم شکر اضافه کنید تا باعث بشه خامه خودش رو بگیره و نریزه.