Barbari bread-نان بربری


Barbari bread-نان بربری
مواد لازم
 Active Yeast ¼ 2 قاشق چایخوری پودر خمیر ترش
آب گرم (3 فنجان)- (آب نباید داغ باشد)
Bread flour آرد نانوایی 8 فنجان تقریبا
نمک-شکر
کنجد
Corn meal  
 پیمانه هرفنجانی می تونه باشه به شرطی که از همان پیمانه برای تمام مراحل استفاده کنید.

1.پودر خمیر ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن 1 فنجان  آب گرم و 1 قاشق چایخوری شکر بریزید. به مدت نیم ساعت روی کاسه را با پارچه بپوشانید و کنار بگذارید تا پف کند.(پودر را زیاد هم نزنید فقط با آب قاطی کنید و کنار بگذارید)
2. بعد از نیم ساعت، می بینید که خمیر مایه پف کرده و روی آن حباب تشکیل شده . 2 فنجان آب گرم اضافه کنید به همراه یک قاشق چایخوری نمک. (حتما اندازه بگیرید همینجوری نریزید که زحمتتون به باد می ره). حالا آرد را کم کم اضافه کنید . هر بار یک فنجان اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. تا وقتی که خمیر یکدست شود اما هنوز کمی به دستتان بچسبد. آنقدر نباید بریزید که براحتی از دست جدا شود . اگر اینجوری شد کمی آب گرم اضافه کنید.
3. روی خمیر را به مدت 4 ساعت با پارچه یا حوله بپوشانید و در جای گرم و تاریک بگذارید.
4. بعد از 4 ساعت خمیر را پشت و رو کنید و 2 ساعت دیگر روی آنرا بپوشانید. (این زمانها مهمه کلک نزنید وگرنه خراب می شه!)

5.خمیر باید شکل عکس بالا شده باشه. حالا می تونید شروع کنید. فر را روی 500 فارنهایت بگذارید.اگر فر به اندازه کافی داغ نشود نان خوبی از آب در نمی آید!
6. روی سینی فر (سینی مستطیل شکل) یک فویل  بندازید و روی آنرا corn meal بپاشید. ( این برای همون پشت نون هست که سفید رنگ می شه). یک مشت از خمیر بردارید و روی آرد بندازید و با دست پهن کنید به شکل تقریبا بیضی شکل. خیلی نازکش نکنید بربری باید کمی ضخیم باشه مخصوصا اطرافش.
7. با انگشت  روی خمیر را خط های موازی بندازید و کنجد با دست و دلبازی بپاشید. حالا می تونید خمیر رو روی دستتون بلندکنید و کمی از دو طرف بکشید و روی فویل برگردونید. 

8. در فر رو بازکنید و سینی را در فر قرار دهید. وقتی 5 دقیقه گذشت در فر را باز کنید و سینی را بچرخونید تا نون یکدست حرارت بگیره. باز بعد از 5 دقیقه که روی نان طلایی شدو کنجدها برشته شد  از فر در بیارید.
9. نان را بردارید و خمیر بعدی را داخل فربگذارید من با این خمیر 4 نان متوسط درست کردم. اضافه نان را سریعا در فریزر بگذارید.
نوش جان