Napoleon pastry


Napoleanناپلئونی
Ingredients for 2 pieces: 2 sheets ready-to-bake puff pastry - half cup powdered sugar  - 1 small package whipping cream - berries for topping 
آسون ترین شیرینی که می شه در عرض نیم ساعت درست کرد و ازش لذت برد به نظرم شیری ناپلئونیه!

من خمیر هزار لا رو آماده می خرم چون تهیه خمیر هزارلا در خونه بسی سخت است. برای خامه هم خامه 8% چربی می گیرم  ایران که  خامه صبحانه پاک خیلی عالی می شه . خوب شروع می کنیم:

 1.فر رو برای 10 دقیقه روی 175 سانتیگراد یا 350 فارنهایت داغ می کنیم.
.2 هر ورقه خمیر رو با قیچی به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. و روی سینی فرکه با کاعذ شیرینی پزی پوشوندیم، قرارمی دیم.
 3. 10 دقیقه خمیرها باید پخته بشه. می تویند چراغ فر روروشن کنید و بدون بازکردن فر مطمئن بشید که خمیرها برشته شده و پف کرده
4. خمیرهای برشته رو بیرون میاریم و 5 دقیقه رها می کنیم تا خنک شه.
5.. بعد با یک چنگال روی خمیر را که خشک و برشته هست خرد می کنیم تا خرد بشه و خرده ها رو گوشه سینی می ریزیم.
6.حالا نوبت خامه هست! خامه روبا نیم پیمانه پودرشکر  با همزن روی دور تند حدود 15 دقیقه می زنیم. اینجا از کسی کمک بگیرید که گردنتون خشک نشه مثل من!
7. این قسمت کل نکته شیرینی خامه ای  هستش که باید حواستون باشه
8. خامه رو باید انقدر بزنیم که وقتی ظرف رو کمی کج می کنیم به هیچ وجه نریزه. اگر خامه درست خودش نگیره شیرینی خراب می شه. می تونید شکر رو کم کم اضافه کنید تا جاییکه به حد دلخواه شیرین بشه.
9.با لیسک یا قاشق خامه روی ورقه های خمیر می کشیم و 3 لایه روی هم می چینیم. لایه آخر هم خامه می کشیم 
10. خرده های خمیر روکه کنارگذاشته بودیم روی شیرینی می پاشیم و با پودر قند تزئین می کنیم.
11. هرمیوه ترشی که دوست دارید روش یا کنارش می گذارید و سرومی کنید.
 الآن شما یه شیرینی خوشمزه دارید که فقط باید یه چای دم کنید و ازش لذت ببرید.

This is the easiest pastry I have ever made! Go get a package of puff pastry from any grocery store around and get started!
1. Preheat oven on 350 F for 10 minutes.
2. Cut 2 sheets of pastry each in 3 pieces.
3. Put them on a baking pan covered with parchment paper and bake the dough for 10 minutes.
4. Let it cool for 5 minutes.
mash the fluffy top with a fork. leave the crumbs aside.
5. Mix a package of whipping cream with 1 cup powdered sugar and whip until it sets.
6. Make a 3 layered  pastry with creme in between and also on top.
7. Top it with crumbs that yo already left aside plus some powdered sugar if you like.
7. serve with any kind of berry that you like!

You can have this beauty with a cup of coffee or tea on a beautiful Sunday morning!