Raisin cookies




                                                                                          

فوت وفن شیرینی کشمشی
 ، ترکیبات: کره 150 گرم، کشمش 100 گرم، تخم مرغ 2 عدد، شکر 1 پیمانه، آرد 1پیمانه، وانیل 1 ق چ
  یک ق چ جوش شیرین 
این شیرینی آسون و خوشمزه رو همیشه می تونید برای عصرانه با چای میل کنید. اگر می خواهید رژیمی باشد میزان شکر و تخم مرغ را نصف کنید که من امتحان کردم و خوب شد.
فر را روی175 سانتیگراد (350 فارنهایت)  قرار می دهیم. و شروع به کار می کنیم.
راز این شیرینی خوشمزه در این است که کره سرد باشد و فر داغ  باشه تا به قول خودمون وا نره! کره را خرد می کنیم و با شکر مخلوط می کنیم. من از اول با همزن برقی سعی می کنم کره را ریز کنم تا له شود .و با شکر یک خمیر نرم وسفید به ما بدهد. تخم مرغ و آرد را اضافه کرده و هم می زنیم. حالا نوبت کشمش های عزیز است که شسته و خشک کرده ایم. آنها را اضافه می کنیم و مایه ما آماده است.
سینی بزرگ فر را کاغذ شیرینی  پزی می کشیم و از خمیرمان یک قاشق روی کاغذ می گذاریم طبق شکل. فاصله گلوله ها مهم است چون این شیرینی لذیذ به محض رفتن در فر باز می شود و اگر فاصله کم باشد به هم می چسبند که البته در طعم تاثیری ندارد اما شکل را کمی تغییر می دهد.
.   سینی را به مدت 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده در 350 فارنهایت یا 175 سانیگراد قرار دهید. شیرینی را بعد از 10 .دقیقه چک کنید تا مطمئن شوید نمی سوزد. وقتی دور آن طلایی شد شیرینی آماده است. اما به شیرینی ها دست نزنید تا سفت شوند وگرنه از هم می پاشند. 
با یک لیوان چای داغ نوش جان کنید.
Raisin Cookies
Ingredients: 100 gr raisin, 150 gr butter, 2 eggs, 1 cup flour, 1 cup sugar,1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon baking soda
1. Preheat oven on 350 F
2. Chop the cold butter stick into small pieces and mix with sugar with electric mixer till it gets into the shape as shown above.
3. Mix eggs and vanilla and add it to the sugar and butter mixture.
4. Add raisins to the batter and it is ready to be poured into the baking pan.
5. Cover the baking pan with baking paper.
6. Take a teaspoon of the batter and pour it to the pan like a scoop as seen in the picture.
7. Put the pan int he oven for 10-15 minutes. 
8. Turn the oven light on and check the cookies after 10 minutes,  they are ready when golden brown on the corners.
Serve with a hot cup of coffee or black tea.