Spinach chicken rolls

Spinach Chicken rolls


 رول اسفناج و مرغ
ترکیبات برای 2 نفر: سینه مرغ تازه 2 عدد، اسفناج نیم کیلو، قارچ 250 گرم، لیموترش 2 عدد، پنیر پیتزا 250 گرم یا به مقدار دلخواه،  1 ق غ کره 
 این غذای لذیذ و آسون رو می تونید نیم ساعته درست کنید  
سینه مرغ را از وسط نصف کنید  وهر قطعه را با چاقوی تیز از وسط باز  کنید بطوریکه بتوانیم مواد را داخل آن بریزیم و مثل دلمه ببندیم.سپس مرغ را کمی می کوبیم تا نازک شود. مرغها را نمک و فلفل می زنیم تا به خورد مرغها برود و کنار می گذاریم. اسفناج را به همراه آبِ یک  لیموی تازه و نمک تفت می دهیم تا آب آن تقریبا خشک شود. قارچ را ریز می کنیم و روی شعله زیاد با  آبِ یک لیموی تازه با نمک و 1 ق غ کره سرخ می کنیم. سینه مرغ را پهن می کنیم و به ترتیب قارچ ، اسفناج و پنیرپیتزا (ماتزارلا یا هر پنیر دلخواه) را وسط مرغ  می گذاریم بطوریکه دور آن خالی باشد و به راحتی بسته شود. مرغ را مثل بقچه می بندیم و با 2 یا 3 خلال دندان محکم می کنیم. 
ماهیتابه را داغ می کنیم و 4 قاشق روغن می ریزیم و وقتی از داغ بودن مطمئن شدیم رولها را در روغن می اندازیم. به مدت 5 دقیقه تمام اطراف آنرا سرخ می کنیم تا خودش را بگیرد. به مدت 15 دقیقه درِ ماهیتابه را می گذاریم تا نرم شود و بپزد. این رولهای خوشگل را با لیمو ترش تازه و سالاد فصل سرو می کنیم.
 نوش جان
Spinach Chicken Rolls
Ingredients: 2 pcs of fresh chicken breasts, 1 lb spinach, half lb mushrooms(Portobella preferably), 2 large lemons,  half lb  mozzarella or pizza blend cheese, 1 tbs butter
1. Cut chicken breasts into half and smash till gets softer and top them with salt and pepper.
2. Saute spinach with salt and fresh lemon juice till  almost dry.
3. Saute mushrooms in lemon juice, salt and butter.
4. Open each piece (cut it in half on the side) to make it thinner and stuff it with spinach, mushroom and cheese.
5. Stay away from the edges so that you wrap it easily.
6. Fix it with 2 to 3 toothpicks.
7. Grease the pan and heat it on the oven.
8. Put the chicken rolls in the pan and fry it for 10 minutes till golden brown on th eoutside.
9. Cover the top of the pan and cook for 15 minutes till the rolls get soft and delicate.
Serve it with Cesar salad and lemons.