Classic apple pie


Apple Pieپاي سيب

پای سیب
این  پای سیب شیرینی آسون و سنتی امریکاست که معمولا برای شب شکرگزاری یا هر عید دیگری، مادربزرگها و مادرها
 درست می کنند. 
ترکیبات: سیب سبز نیم کیلو،شکر 1 پیمانه،دارچین 1 ق غ، کره سرد 250 گرم خرد شده، لیموترش تازه 1 عدد، آرد 2 ؛ پیمانه، آب 1/4 پیمانه، زرده تخم مرغ 

 سیبها را رنده می کنیم و آب آنرا جدا می کنیم و با شکر و دارچین مخلوط می کنیم. کره سرد را به شکل مکعبهای کوچک خرد می کنیم و با آرد در غذاساز یا با دست مخلوط می کنیم تا یک خمیر به دست آید که تکه های کره هنوز در آن مشخص است. خمیر را دو قسمت کرده و چانه می گیریم و در نایلون یا سلفون پیچیده در یخچال می گذاریم.
نیم ساعت بعد خمیر را با وردنه صاف کرده درون ظرف می گذاریم و سیب را می ریزیم. روی آن را با لایه دیگر خمیر صاف شده می پوشانیم و زرده تخم مرغ را با برس اضافه می کنیم. دور خمیر را مثل پیراشکی می بندیم و در فر 350 فارنهایت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم.
نوش جان
This recipe is from +everyday food magazine . It is the classic apple pie. The pie dough is very easy to make and could be used for any other pastry or even +quasedillas.