Tuftoun bread naan



Tuftoon bread نان تافتون





 ترکیبات
 ، آرد 1.5پیمانه، بکینگ پودر 1ق چ، نمک 1 ق چ، ماست 2/3 پیمانه، مایه خمیر ترش فوری نیم ق غذاخوری، شکر 2 ق چ، شیر ولرم 150 سی سی، روغن مایع 1 ق غ ، سیاه دانه به دلخواه ، 
این نان سنتی ساده رو می تونید توی خونه در ماهیتابه درست کنید و از بو و طعم نون تازه لذت ببرید
برای شروع تمام مواد را آماده کنید تا بتونید سریع عمل کنید. پودر خمیرترش، شکر و شیر ولرم را مخلوط کنید.روی ظرف را  برای 10 دقیقه بپوشانید. آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و از الک رد کنید.
بعد از 10 دقیقه خمیرترش را که حالت کف آلود گرفته همراه با ماست و روغن وسط حفره ای که در ظرف آرد ایجاد کرده ایم می ریزیم. اگر ماست شل باشد آرد بیشتری می خواهد. شروع می کنیم هم زدن تا وقتی که خمیر جمع بشه و به دست نچسبد. روی سطح تمز آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم. بعد از آن، در کاسه ای که قبلا آرد پاشیده ایم خمیر را گذاشته و در آن را میگذاریم به مدت 1.5ساعت استراحت  می دهیم. 
خمیر پف کرده را برداشته و روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به اندازه نارنگی های کوچک تقسیم می کنیم.   
خمیر را چانه می گیریم  و نیم ساعت دیگر استراحت می دهیم. 
حالا وقت باز کردن چانه هاست. روی سطح آردی با وردنه چانه ها را باز می کنیم و سیاه دانه روی آن می ریزیم و با وردنه دوباره شکل می دهیم تا سیاه دانه ها به خمیر بچسبد . با چنگال روی آن را سوراخهای ریز  کنید
ماهیتابه را کاملا داغ می کنیم و  هر نان را به مدت 2 دقیقه در آن برشته می کنیم. دقت کنید که ماهیتابه هیچ روغنی ندارد.
وقتی یک روی آن برشته شد روی دیگر را برشته می کنیم. نان شما آماده است. 
اینها با کتلت خیلی می چسبه! 
نوش جان