Leek soup


سوپ تره فرنگیLeak  soup 
Welsh onion Soupسوپ تره فرنگی



.این سوپ لذیذ و آسون برای شبهای برفی بهترین غذاست. راز این سوپ در داشتن  استخوان قلم  است که بسیار لذیذ می شود.
ترکیبات: تره فرنگی  بزرگ 1 عدد، استخوان قلم 1 عدد،پیاز کوچک 1 عدد، آرد 150 گرم، شیر 2 پیمانه ، پودر سیر 1 ق  ،تره معمولی یا جعفری به دلخواه، کره 2 ق غ ، قارچ خرد شده 1 پیمانه
تره فرنگی را خرد کنید و در آب بخیسانید تا اگر آلودگی دارد از بین برود.خوب بشورید و در 1 ق غ کره سرخ کنید. قارچ
.  را هم در 1 ق کره سرخ کنید و نمک و فلفل بزنید. در یک قابلمه قلم را با زردچوبه ونمک و فلفل و 1 پیاز کمی سرخ کنید و تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید .  آرد را در ظرف دیگری  تفت دهید و شیر را اضافه کنید تا گرم شود و به قابلمه اضافه کنید.
 در مرحله آخر تره معمولی یا جعفری را اضافه می کنیم و سِرو می کنیم.
Welsh Onion soup
Ingredients: 1 large welsh onion, 1 piece of bone soup, 1 small onion, 150 gr flour, 2 cups of milk, garlic powder 1 tbs, chives or parsley if you liked, 2 tbs of butter, 1 cup of chopped mushrooms
1. Chop the welsh onion and wash it thoroughly.
2. Saute the welsh onion and mushrooms in butter.
3. In a pan, heat the flour and fry it then add milk till it gets warm.
4. In a heated pan, add soup bone, turmeric and 1 chopped onion. Top with salt and pepper and stir for 2 to 3 minutes.
5. Mix bone soup with vegetable and milk mixture and cook for 30 minutes.
6. Add parsley or chives at the end and serve.